Network

Partner

Shock Monitor és una base de dades que mostra vulneracions de DDHH comeses per PMSCs i realitza un seguiment del seu procés legal. El projecte, impulsat per NOVACT, està sostenit per una xarxa col·laborativa d’investigadores.

Participem en el grup de DDHH i empreses de la Fede, impulsor de la proposta de llei catalana de DDHH i empreses i de la web AlertaDH.

El Centre d’Estudis per la Pau J.M. Delàs és una entitat independent d’anàlisi de pau, seguretat, defensa i armamentisme dedicada a realitzar investigació i incidència política i social sota un prisma de cultura de pau, sobre els efectes negatius del militarisme i els conflictes armats. Els principals línies de treball són el comerç d’armis, el finançament de la indústria armamentística, la despesa militar, els forces armades, la indústria militar, la Investigació i el Desenvolupament (R + D) d’armis i els operacions militars a l’exterior.

Formem part de la xarxa d’observatoris europeus (European Network of Corporate Observatories), una xarxa d’organitzacions europees de la societat civil i de mitjans, dedicades a investigar corporacions transnacionals i el poder corporatiu.

El Transnational Institute (TNI) és un institut internacional de recerca i promoció de polítiques que treballa per un món més just, democràtic i sostenible.

GLAN és una organització independent composta per advocats, periodistes de recerca i acadèmics que identifica i emprèn accions legals que promouen la rendició de comptes per violacions de drets humans, treballant en associació amb altres organitzacions de base locals i internacionals.

Al-Haq és una organització palestina no governamental independent de drets humans amb seu en Ramallah, Cisjordània, amb estatus consultiu especial davant el Consell Econòmic i Social de les Nacions Unides. Al-Haq documenta les violacions dels drets individuals i col·lectius dels palestins en els Territoris Palestins Ocupats, independentment de la identitat del perpetrador, i cerca posar fi a aquestes violacions mitjançant la promoció davant els mecanismes nacionals i internacionals i exigint responsabilitats als infractors.

El Centre de Recerca sobre Corporacions Multinacionals (SOMO) és un centre de coneixement crític, independent i sense fins de lucre sobre les multinacionals. Investiga les empreses multinacionals i l’impacte de les seves activitats en les persones i el medi ambient. Brinda serveis de recerca, consultoria i capacitació a organitzacions sense fins de lucre i al sector públic. Enforteix la col·laboració entre organitzacions de la societat civil a través de la nostra xarxa mundial.