L’Observatori

L’ODHE neix amb l’objectiu de contribuir al fet que la ciudadania catalana, espanyola, europea prengui consciència de la vulneració de Drets Humans a països en conflicte a la Mediterrània i incideixi a les institucions perquè regulin el teixit empresarial en el respecte i compliment de la legalitat vigent en matèria de Drets Humans.

Qui Som

Un observatori que identifica, sistematiza i genera propostes d’incidència contra les vulneracions de drets humans de poblacions sota ocupació i/o conflicte armat a la regió Mediterrània.

Què fem

Recerca aplicada​ ​a identificar tendències, tipus d’actors, contextos. Incidència política per confrontar la impunitat corporativa. Comunicació i sensibilització, per una ciutadania informada, crítica i compromesa.

Codi ètic

L’ODHE es guia pels principis de promoure la la pau, la democràcia, la llibertat dels poblacions, l’antimilitarisme i la justícia globa​l.

Col·labora

L’Observatori de Drets Humans i Empreses al Mediterrani (ODHE) té oberta convocatòria permanent per a realitzar pràctiques, però també pots col·laborar d’altres maneres.

Contacte

Des del ODHE treballem juntament amb iniciatives de la societat civil, altres observatoris i xarxes de recerca. Si creus que podem col·laborar, contacta.

Premsa

Ets periodista i estàs investigant algunes de les empreses o sectors de l’àrea de recerca de l’ODHE?